Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Format Sjanger Sortering
HQ
0
Gode Gamlereactor: Earthbound

Gode Gamlereactor: Earthbound

Earthbound er ikke det mest allment kjente Nintendo-spillet, men det er uten tvil ett av de mest særegne. Bli med når Ingar går gjennom sitt første møte med Ness og gjengen!

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
HQ
HQ
0
Screen Time - mars 2023

Screen Time - mars 2023

Det er en ny måned, og det er mange spennende filmer i vente for fans av alle slag.

Tekst: Samuel Lakin
2
De beste skrekkspillene som kommer i 2023

De beste skrekkspillene som kommer i 2023

Etter å ha skrevet om årets kommende godbiter i kategoriene action, rollespill og racing, er det nå på tide å snakke om skrekktitlene som vil holde oss våkne resten av 2023...

Tekst: Johan Mackegård Hansson / Marie Liljegren / Niclas Wallin / Olof Westerberg / David Hedin
0
De beste actionspillene for 2023

De beste actionspillene for 2023

Etter å ha gjort roundups av kommende racingtitler gjennom året og alle rollespillene vi kan forvente å spille i løpet av de neste elleve månedene, tar vi nå en titt på actionsjangeren ...

Tekst: Henric Pettersson & Petter Hegeval
0
Best av januar 2023

Best av januar 2023

Vi har sett tilbake på noen av de beste filmene, spillene, TV-programmene og teknologibitene som kom i løpet av årets første måned.

Tekst: Ben Lyons