Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
007 Legends

007 Legends annonsert

Nytt Bond-spill til PS3 og 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forbindelse med 50-årsjubileet til den aller første James Bond-filmen har Activision nå annonsert et nytt spill med Englands trofaste beskytter i hovedrollen.

Spillet har fått navnet 007 Legends, og skal slippes til Playstation 3 og Xbox 360 mot slutten av året.

På innholdssiden vil 007 Legends by på seks ulike oppdrag, som er basert på hver sin populære Bond-film. En av dem skal i tillegg være den kommende Skyfall-filmen:

- For å hedre 50-årsjubileet til verdens beste hemmelige agent vil 007 Legends by på en samling av hans største øyeblikk, i det smarteste og mest forræderske Bond-spillet noensinne. Å skape en spillhistorie som knytter sammen seks populære, men samtidig veldig forskjellige fortellinger, bød på en utfordring. Sammen klarte likevel EON Productions og utvikler Eurocom bragden, og resultatet er et unikt og meget underholdende Bond-spill, kommenterer Activsion-nestsjef David Oxford.

Ved siden av de seks oppdragene vil spillet inneholde Mi6 Ops-oppdragene vi husker fra Goldeneye 007: Reloaded, samt både lokal og nettbasert flerspiller.

007 Legends

Relaterte teksterLoading next content