Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds Space

10 millioner Angry Birds Space

Klatret helt til topps på rekordtid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nye Angry Birds-spillet Angry Birds Space brukte bare tre små dager på å danke ut OMGPOPs Draw Something, og vi kan konstatere at finske Rovio igjen er tilbake på toppen av salgslistene.

Som meldt av blant annet PC Mag sikret nemlig spillet seg førsteplassen på Appstore-topplisten i oppimot 30 land, og dét på bare noen timer. I løpet av de neste tre dagen fortsatte den positive trenden, og tidlig i går ble 10 millioner nedlastinger passert.

Ved siden av IOS-utgaven er spillet også tilgjengelig til Android, og det finnes en PC-versjon som kan kjøpes fra Rovios nettsider (det samme gjelder de tidligere spillene).

Når det gjelder priser koster Iphone-utgaven 7 kr, Ipad-utgaven 21 kr. og PC-utgaven ca. 45 kr. (€5,95). Android-utgaven er gratis og reklamebasert.

Har du prøvd det nye spillet enda?

Angry Birds Space
Er du sint nok trenger du ikke oksygenmaske i verdensrommet.

Relaterte tekster

2
Angry Birds SpaceScore

Angry Birds Space

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West - GRDK

De grønne grisene stikker av til det ytre rom, med sinte fugler hakk i hæl. Vi har satt karakter på fuglenes romodyssé.Loading next content