Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken
Featured: Gamescom 2022 Coverage

10 minutter av Forspoken ser kult, men upolert, ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første sekundene vi fikk se av Square Enix sitt Forspoken gjorde det klart at dette er selskapets nye storsatsing med imponerende grafikk og smidige animasjoner. Dessverre har spillet blitt memet i hjel på grunn av latterlige dialoger og mindre heldige måter å fremstille hovedpersonen på. Ganske synd, for spillet ser fortsatt veldig pent ut.

Se bare på den 10 minutter lange gameplaypresentasjonen av Forspoken vi har fått. Å kombinere ulike magiske formler og elementer mens Frey på kult vis kommer seg fra A til B ser jo ganske heftig ut, men det skurrer en del når lepper ikke beveger seg riktig når folk snakker, skatter er "skjult" på lett tilgjengelige plasser og andre skavanker internett har snakket mye om allerede åpenbarer seg jevnlig. Forhåpentligvis lukes i alle fall noe av dette vekk før lanseringen den 24. januar.

HQ
Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.Loading next content