Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone 2

1,1 millioner Killzone 2-bestillinger

... bare i Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nærmer seg med stormskritt lansering av Playstation 3-storspillet Killzone 2, og oppslutningen hos folket ser ut til å være enorm. Mens toppkarakterene hangler inn som høstvær på vestlandet, bestiller europeerne uten hemninger.

Ifølge Sony selv, skal 1,1 millioner ha forhåndsbestilt, og dette bare i Europa. I tillegg skal disse tallene ikke være oppdatert siden forrige uke.

I følge Wikipedia har Halo 3 rekorden for det mest forhåndsbestilte spillet, med over fire millioner forhåndsbestillinger på verdensbasis.

Allerede senere i dag kan du få en smakebit for hva som venter deg på slagmarken - Killzone 2-demoen skal nemlig være klar for nedlasting i ettermiddag.

Killzone 2
Killzone 2
Killzone 2

Relaterte tekster

Killzone 2Score

Killzone 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Det er intenst, heseblesende og teknisk overlegent. Og det beste actionspillet så langt på Playstation 3. Velkommen til planeten Helghan, skyt først og spør etterpå.Loading next content