Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
13 Sentinels: Aegis Rim

13 Sentinels: Aegis Rim slippes på Nintendo Switch i april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I skrivende stund er det bare PlayStation 4- og PlayStation 5-eiere som kan kose seg med 13 Sentinels: Aegis Rim, og Atlus kan skryte av at suksessen fortsetter ved at spillet nå har passert 500,000 solgte eksemplarer (som vanlig bør det bemerkes at de mener solgt til butikker og forbrukere). Dette betyr at 200,000 har kjøpt det siden januar, men det kommer til å øke langt mer neste år.

For Atlus kan i samme slengen bekrefte at 13 Sentinels: Aegis Rim lanseres på Nintendo Switch den 12. april. Dette markeres med en ny trailer som viser litt av hva som venter i den veldig spesielle apokalypsen på hybridkonsollen.

HQ
13 Sentinels: Aegis Rim

Relaterte tekster

0
13 Sentinels: Aegis RimScore

13 Sentinels: Aegis Rim

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Studioet bak Muramasa og Dragon's Crown tar steget over fra fantasy til science fiction. Resultatet er ett av spillårets beste fortellinger.Loading next content