Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

14 minutter med gameplay får Dead Island 2 til å se bra ut

Kan dette faktisk ende opp med å bli veldig gøy?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at utviklingen av Dead Island 2 har vært røff, ettersom spillet først ble avduket tilbake i 2014. Dette betyr vanligvis at sluttproduktet ender opp med å bli et skikkelig rot, men jeg har fått noe som faktisk får meg til å tro at Dead Island 2 ikke vil ende opp slik.

Dambuster og THQ Nordic har gitt oss en utvidet versjon av Dead Island 2s gameplay-avsløring, og den 14 minutter lange videoen viser og forklarer stort sett alt som er verdt å vite om spillet. Dette inkluderer den ganske imponerende grafikken (fremhevet av det mye omtalte FLESH-systemet), hvordan forskjellige spillbare karakterer endrer gameplayet på noen måter, et bredt spekter av provisoriske våpen, et corny sideoppdrag, det kortbaserte fordelssystemet og en håndfull andre forbedringer basert på tilbakemeldinger fra originalen.

Hva tror du?

HQ
Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content