Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

2,5 millioner Nioh 2-eksemplarer solgt til butikk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok utvikleren Team Ninja lang tid å gjøre ferdig Nioh 2, og da det endelig ble sluppet 13. mars 2020, så var det etter lang tid med intensiv testing. Det fikk også flotte anmeldelser, og det harde arbeidet har nok lønnet seg.

For Team Ninja kan nå avsløre via Twitter at de har nådd 2,5 millioner "shipments", altså eksemplarer solgt til butikk. Det er ganske imponerende for et spill i den sjangeren og forhåpentligvis fortsetter tallet å vokse i årene fremover.

Akkurat nå er de i ferd med å ferdigstille Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, så kanskje vi kan håpe på at de vurderer Nioh 3 etter?

Nioh 2

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content