Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield Heroes

3 millioner Battlefield Heroes

50 000 nye spillere hver uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å klare seg nogenlunde bra i gratisspillet Battlefield Heroes ser mange seg nødt til å kjøpe våpen og medisin, noe som har skapt furore blant spillere på nettet. Det har likevel ikke hindret Electronic Arts og Digital Illusions å tiltrekke nye spillere. Daglig leder av Battlefield Heroes-teamet Ben Cousins kan nemlig nå rapportere at de nylig rundet tre millioner registrerte spillere, noe som betyr ca 50 000 nye spillere hver uke.

På tallsiden kan Cousins fortelle at spillerne til sammen har spilt rundt 1300 år i spilletid, og at over 300 millioner motstandere har blitt drept fordelt på rundt 150 millioner fem-minutters kamper.

I forbindelse med denne gladmeldingen lanserte EA og Digital Illusions et nytt brett ved navn Sunset Showdown.

Battlefield Heroes
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes

Relaterte tekster

0
EA legger ned fire gratisspill

EA legger ned fire gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For et par år økte populariteten til gratisspill, også kjent som freemium-spill eller free-to-play-spill, vesentlig på forholdsvis kort tid. Som følge av suksesser som...Loading next content