LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Halo Infinite

   343 Industries avslører Halo-brettspill

   Det britiske bordspillstudioet Mantic Games gir Halo nytt liv i 2024.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Mantic Games og 343 Industries slår seg sammen for å gi oss et nytt Halo-brettspill. Spillet vil i stor grad være fokusert på kamper, og skal inneholde samleobjekter i form av spartanske miniatyrer som du kan ta med deg i kamp.

   John Friend, sjef for Halo- og Xbox-forbrukerprodukter, sier følgende i en uttalelse: "Vi er glade for å samarbeide med Mantic Games om å gi fansen et nytt Halo-brettspill i 2024. Mantic er ledende innen bordspill, og kvaliteten og erfaringen deres skinner gjennom i alt arbeidet deres. I dette tilfellet er jeg mest begeistret for deres lidenskap for Halo-franchisen og for å bringe Halo-spill til bordspill på en utrolig autentisk måte."

   Den første forhåndsvisningen av spillet er ventet å komme i mars, og den fullstendige utgivelsen kommer i september. For de som allerede er fans av enten Halo eller bordspill, virker dette som et ganske interessant prosjekt. Personlig gleder jeg meg til å se hvordan miniatyrene ser ut, for selv for dem som ikke aktivt spiller bordspill, vil de være gode samleobjekter.

   Halo Infinite

   Relaterte tekster

   0
   Halo Infinite (Flerspiller)Score

   Halo Infinite (Flerspiller)

   ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

   Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

   0
   Halo Infinite (Kampanjen)Score

   Halo Infinite (Kampanjen)

   ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

   Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?   Loading next content