Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

343 Industries er på utkikk etter noen som kan kuratere Forge-innhold i Halo Infinites multiplayer

Den offisielle rollen er som flerspillerspillerdesigner, men hovedvekten ligger på Forge-arbeid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du bruker mye tid på å spille Halo Infinites Forge -modus og ser på deg selv som litt av en innholdskurator for modusen, kan 343 Industries kanskje trenge din hjelp. Utvikleren av Halo har lagt ut en stillingsannonse som avslører at de for øyeblikket søker etter en Multiplayer Playlist Designer, men at alle som søker på stillingen, bør ha en forståelse av Forge og kunne velge ut innhold som kan bringes til de viktigste flerspiller-spillelistene.

I annonsen står det: "I denne rollen vil du designe, implementere og administrere spillelister som er tilpasset behovene til Halo Infinite. Du vil samarbeide med partnerteam for å sikre at innholdet (kart og moduser) er riktig representert i spillelistene våre og passer med planlagte spillhendelser. Du hjelper også til med å finne, kontrollere og legge til Forge-innhold i spillelistene, og samarbeider direkte med Forgers for å sikre at opplevelsene deres oppfyller forventningene. Som Multiplayer Playlist Designer vil du forbedre dine samarbeidsevner, bruke våre interne spillelisteverktøy og spille en praktisk rolle som direkte påvirker spilleropplevelsen i Halo Infinite."

Rollen vil også kreve at søkeren samarbeider med Halo Infinite -teamet for å levere kart, moduser og annet spillelisteinnhold etter planen, samtidig som du hjelper til med å lage, oppdatere og planlegge spillelisteinnhold for live-spillet.

Hvis du tror at dette kan være noe for deg, kan du gå hit for å se om du har kvalifikasjonene som kreves.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content