Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Reach

343 vurderer Halo Reach og ODST til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med samlingen Halo: The Master Chief Collection som slippes til Xbox One senere i høst får fansen gjenoppleve fire av titlene i serien med oppgradert grafikk, men 343 Industries' Dan Ayoub mener at de ikke har glemt Halo: Reach og Halo 4: ODST selv om de ikke er med i planen for øyeblikket.

"What I can tell you is probably the biggest question we get from people is, what about ODST and Reach," sa Ayoub til Videogamer.

"What I can say is it's certainly not in our development timeline or planning right now [but] we've heard that question so much that it has seeped into our collective subconscious. I think enough people have asked about it that we are thinking about it."

Det er primært to grunner til at studioet har valgt ekskludere de to spillene, og den ene grunnen er at de ville fokusere på de titlene hvor Master Chief hadde hovedrollen.

"With Halo 5 coming out we really wanted to focus on those Master Chief-centric games."

Videre handler det også om diskplass:

"Quite honestly, the other part of it was just disc space. We're squeezing everything we can out of the available space for this thing."

Det blir ingen eventyr på Noble Six eller "The Rookie" i høstens samling, men det er altså ikke helt utelukket i fremtiden. Halo: The Master Chief Collection slippes til Xbox One den 11. november.

Halo: Reach
Har du lyst til å se Halo: Reach og Halo 3: ODST på Xbox One i fremtiden?

Relaterte tekster

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Kan Bungie levere en verdig avslutning på Halo-eventyret, eller vil for høye forventninger legge en demper på opplevelsen? Her er vår Halo: Reach-anmeldelse...

0
Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har dukket opp en rekke klager fra de som spiller Halo: Reach på Xbox One, og nå sier Microsoft til Kotaku at de vet om problemet. De jobber visst med å finne en...

1
Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Halo: The Master Chief Collection er som kjent en massiv spillpakke bestående av Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4, og etter den mildt sagt problematiske...

2
Last ned Halo: Reach gratis i september

Last ned Halo: Reach gratis i september

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Major Nelson har avslørt hvilke spill som vil bli gratis å laste ned for alle Gold-medlemmer i september. Den første halvdelen av måneden kan Xbox 360-eiere...Loading next content