Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

3.6 millioner Little Big Planet-brett

Nye kreasjoner produseres i hopetall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Little Big Planet 2 kan man både spille de brukerskapte brettene fra forgjengeren og de nye kreasjonene spillere har skapt i oppfølgeren. I august i fjor nådde det første spillet tre millioner brett, og nå som Sackboy er tilbake har tallet økt til 3.6 millioner.

Antall nye brett har altså vokst kraftig i de få ukene som har gått siden Little Big Planet 2 kom, og det totale antallet brett nærmer seg fire millioner med stormskritt.

Sony viser sin takknemlighet på den offisielle Playstation-bloggen:

- En stor TAKK for hjelpen med å nå 3.6 millioner publiserte brukerskapte brett. Det er fantastisk å se alle disse brettene som er skapt for moro skyld, og til og med brett som er blitt bygd for konkurransespilling, skriver Sony.

Little Big Planet 2
Little Big Planet 2Little Big Planet 2Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content