Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

4 millioner Sackboy-eventyr

Ny milepæl for Little Big Planet 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Little Big Planet-serien ble møtt med jubel fra både presse og spillere. Spillet bød på personlighet og herlige plattformsekvenser, men området der spillet imponerte aller mest var i den imponerende brettskaperen.

Nå meldes det at antallet brukerskapte brett har passert svimlende 4 millioner. En milepæl utvikler Media Molecule ser seg svært fornøyde med:

- For oss er det fantastisk å se hva fansen gjør med et Little Big Planet-spill når de mottar nye funksjoner og nye verktøy. Vi blir til stadighet målbundet av de geniale og kreative kreasjonene. Det er inspirerende å se hvor stort engasjementet er for Little Big Planet over hele verden, kommenterer Media Molecule.

Heldigvis har spillet et godt rangeringssystem slik at du kan søke deg frem til de beste eventyrene. Skulle du spilt igjennom alle de 4,141,742 brettene ville det nemlig ifølge CVGs beregninger tatt deg over 78 år å fullføre.

Little Big Planet 2
Little Big Planet 2
Little Big Planet 2
Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content