Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 7

40 millioner 3DS-spill solgt i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når det gjelder de to nyeste konsollene Nintendo har på markedet, går det utvilsomt best for den bærbare Nintendo 3DS. Ifølge CVG kan spillgiganten skilte med å ha solgt hele 40 millioner 3DS-spill bare i USA. Nintendo selv mener at det skyldes "bredden og kvaliteten i tilbudet".

Hvis vi kikker på hvilke spill som står for majoriteten av salget, ser vi at hele ni av konsollens spill har solgt over 1 million, tre spill har solgt over 2 millioner og de tre ledende har hver seg klatret over 3 millioner solgte eksemplarer. Her er listen over de mest solgte spillene til Nintendo 3DS o USA:

Mario Kart 7: 3.48 million
Super Mario 3D Land: 3.09 million
New Super Mario Bros. 2: 2.28 million
Pokémon X: 2.10 million
Pokémon Y: 2.01 million
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D: 1.39 million
Animal Crossing: New Leaf: 1.36 million
Luigi's Mansion 2: 1.33 million
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: 1.09 million

Nintendos andre nye konsoll, Wii U, kan til sammenligning bare slå i bordet med to titler som har solgt mer enn 1 million eksemplarer. Disse er New Super Mario Bros. U med 1,69 millioner solgte, og Mario Kart 8 som nettopp bikket millionen.

Mario Kart 7

Relaterte tekster

Mario Kart 7Score

Mario Kart 7

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Mario og gjengen trykker gassen i bånn nok en gang, og har flere ess i ermet. Line har fått kjørt seg i Mario Kart...

4
40 millioner 3DS-spill solgt i USA

40 millioner 3DS-spill solgt i USA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Når det gjelder de to nyeste konsollene Nintendo har på markedet, går det utvilsomt best for den bærbare Nintendo 3DS. Ifølge CVG kan spillgiganten skilte med å ha solgt...

Mario Kart 7

Mario Kart 7

FORSPILL. Skrevet av Gillen McAllister - GR EU

Mario, vennene hans og bananskall er tilbake på banen for flere helsprøe race, og byr på en mengde nye triks i Mario Kart 7. Vi har prøvespilt en tidlig utgave...Loading next content