Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

489 av dere som har spilt Star Wars Jedi: Survivor ble beseiret av dørteknikeren Rick

Hvordan...?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Star Wars Jedi: Survivor har vært ute i over en måned, har Respawn Entertainment delt en rekke opplysninger om hvordan spillerne har taklet spillet. Noen av statistikkene er utrolig alarmerende, med alt fra holdninger, hår- og skjeggkombinasjoner til hvordan folk oftest døde.

Og vi sier dette fordi 489 Survivor-spillere på en eller annen måte klarte å bli beseiret av Rick the Door Technician, en boss som nesten kan beskrives som en komisk lettelse. Det var riktignok noen andre ganske tvilsomme valg som ble tatt av Survivor-spillerne, blant annet hår- og skjeggkombinasjonene som gjør at spillerne foretrekker kortklipt hår og kort skjegg.

Hvis vi ser nærmere på spillingen, var Single den mest populære holdningen, mens Crossguard var den minst populære, hvitt var den mest populære lyssabel-fargen, folk spilte som regel på vanskelighetsgraden Jedi Knight, og Rancor viste seg å være litt av en motstander med over 9 millioner bekreftede drap.

Du kan se hele infografikken nedenfor.

Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content