Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro: Last Light

4A Games flykter til Malta - jobber med nytt Metro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De turbulente tilstandene i Ukraina gjør det vrient å drive et spillstudio i ro og mak. Dette er trolig grunnen til at det Kiev-baserte utviklerhuset 4A Games, mest kjent for Metro-serien, nå utvider driften til Middelhavsøya Malta.

Slik vi har forstått det kommer ikke 4A Games til å legge ned Ukraina-avdelingen med mindre det blir nødvendig, men flere nøkkelpersoner vil heretter jobbe fra Malta-kontoret. Samtidig bør alle de ansatte være forbedret på bytte av jobbadresse med kort forvarsel:

- Every single developer in Ukraine's capital Kiev has some kind of escape plan, in case things go badly, kommenterer Head of Business Development Dean Sharp.

På tross av dette ser han ikke på utvidelsen til Malta kun som en nødvendighet, men også en fin mulighet for selskapet uavhengig av situasjonen i Ukraina:

- Malta offers fantastic incentives for game development, and we are confident 4A Games will be able to attract the very best talent from Ukraine, Malta and beyond, utdyper Sharp.

Hva de skal jobbe med når de har funnet seg til rett på Malta, spør du? Et nytt Metro-spill, selvfølgelig (la oss kalle det Metro 2034). Dessuten lover de også andre spennende prosjekter utover Metro-serien.

Metro: Last Light

Relaterte tekster

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Morten har bestemt seg for å kjøpe nytt grafikkort. Til den andre gjennomspillingen av det dystre, men samtidig smellvakre Metro Last Light.

0
Metro Redux er offisielt annonsert

Metro Redux er offisielt annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det var så sent som i går vi kunne røpe at 4A Games skal slippe en Metro-pakke til PC, Playstation 4 og Xbox One med begge spillene, alt av DLC og annet ekstra inkludert....

1
Lover flere Metro-spill i fremtiden

Lover flere Metro-spill i fremtiden

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Da THQ gikk konkurs kjøpte som kjent tyske Deep Silver opp utviklerhuset 4A Games og rettighetene til Metro-serien deres. Tidligere i år ble Metro: Last Light sluppet til...

4
Klasse over ny DLC til Metro: Last Light

Klasse over ny DLC til Metro: Last Light

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

4A Games har snekret sammen den første av fire utvidelser til Metro: Last Light. Her får du tilgang på tre nye oppdrag i enspilleren, og samtidig muligheten til å spille...Loading next content