Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

4A Games, Frogwares og GSC Game World kommenterer krigen

Tre ukrainske utviklere forteller hvordan det er å bo i et land som har vært i krig det siste året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er det nøyaktig ett år siden Russland startet krigen mot Ukraina og dermed drepte titusenvis av mennesker, drev millioner fra sine hjem og forårsaket umåtelige miljøskader. Heldigvis skjedde aldri den raske seieren Russland hadde forventet, og Ukraina står fortsatt, og har til og med begynt å gjenvinne tapt territorium.

Nå har tre av de mest fremtredende utviklerne fra Ukraina delt sine tanker om året som har gått, 4A Games (Metro-serien), GSC Game World (S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl) og Frogwares (Sherlock Holmes The Awakened). Vi har tatt med innleggene deres nedenfor og kan spesielt anbefale deg å sjekke ut sistnevnte. Det er en lang tråd med tweets fra ansatte som deler sine personlige historier om en helt unødvendig tragedie som aldri skulle ha skjedd.4A Games, Frogwares og GSC Game World kommenterer krigen


Loading next content