Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

4A Games hinter til PlayStation 5- og Xbox Series X-hemmeligheter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I starten av januar kunne Jim Ryan fra Sony avsløre at flere av de mest spennende aspektene av PlayStation 5 ikke hadde blitt offentliggjort enda. Slik snakk kan man jo til en viss grad forvente når det kommer fra selskapet selv, men når andre utviklere sier det kan man være relativt trygg på at dette ikke er sprøyt.

Eurogamer har snakket med noen av utviklerne i 4A Games, skaperne av Metro-serien og et studio velkjent for å presse teknologien til sitt ytterste, om hvilke planer de har for den neste generasjonen maskinvare, og det må være lov å si at avslutningen på intervjuet er noe av det mest interessante. For selv om polakkene synes de offisielle detaljene vi har fått om PS5 og Xbox Series X høres kule ut sier 4A Games' "Chief Technology Officer", Oles Shishkovstov, følgende med et lurt smil:

"Jeg er mer spent på tingene som ikke har blitt offisielt annonsert enda."

Dermed høres det altså ut som om Shishkovstov også vet at de kommende konsollene har et eller annet lurt på gang allmennheten ikke har fått informasjon om enda. Hva i alle dager kan dette være? De kommende ukene og månedene vil gi svar.

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.Loading next content