Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

5 grunner til at du bør spille Final Fantasy XVI

Vi forklarer og viser hvorfor både veteraner og nye FF-spillere kan like spillet såpass godt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nå har altså det nyeste spillet i den 35 år gamle Final Fantasy-serien blitt lansert på PlayStation 5 blitt lansert, og mottakelsen har vært fantastisk både fra veteraner og folk som går inn i universet for første gang. Det store tallet bak, at du har hørt litt forskjellig om rollespill-serien eller har vært litt skeptisk til endringene har likevel kanskje gjort deg usikker på om det er verdt et kjøp, men vi ønsker å hjelpe ved å vise og fortelle hvorfor Final Fantasy XVI er noe du absolutt bør få med deg.

I videoen under går vi gjennom fem grunner til at du bør spille Final Fantasy XVI. Om det er den gripende historien som kan nytes uten å ha spilt andre deler av serien, den mørke fantasy-atmosfæren, det nye kampsystemet, de mange tilgjengelighetsinnstillingene eller en siste ting vi ikke skal røpe her er det flere grunner til å kaste tvilen ut vinduet.

Sjekk ut videoen under for å forhåpentligvis bli enda mer spent på Final Fantasy XVI.

HQ
Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.

0
Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

NYHET. Skrevet av Olof Westerberg

Naoki Yoshida: "Det ville være bra å se fremover og hente inn en yngre generasjon, med mer ungdommelige følelser, for å lage et nytt FF med utfordringer som passer til dagens verden."Loading next content