Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scribblenauts

5th Cell lager Live Arcade-spill

Scribblenauts-studioet lager spill til 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

5th Cell, studioet som lagde det smått revolusjonerende Scribblenauts, holder nå ifølge nettstedet Gamasutra på med et nytt spill. Denne gangen er det snakk om en foreløpig hemmelig tittel for Xbox Live Arcade, og den skal etter sigende bli "temmelig stor".

- Det neste prosjektet vårt er et Xbox Live Arcade-spill, og det blir temmelig stort. Det kommer til å bli virkelig kult...det er absolutt ikke klart til å bli annonsert ennå. Det er langt unna. Det eneste vi egentlig har annonsert er at vi jobber med noe for konsoller og at vi tar det derfra, forteller 5th Cell-grunnleggeren Jeremiah Slaczka til Gamasutra.

Etter fire spill til Nintendo DS bytter de altså format, og det blir interessant å se hva de kan komme opp med for Xbox 360.

Scribblenauts

Relaterte tekster

ScribblenautsScore

Scribblenauts

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Vi har gått gjennom ordboka fra a til å i Scribblenauts. Les vår omtale av årets mest originale spill.Loading next content