Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

6 millioner flaggermusmenn

Milepæl for Batman: Arkham City

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det fremragende actionspillet Batman: Arkham City har blitt møtt med jubel over hele verden, og spillet var å finne blant nominasjonene på utallige årets spill-lister i fjor.

Utvikler Rocksteady Studios' suksess gjenspeiles også i salgstallene, og Warner Bros. har nå annonsert at spillet har passert hele 6 millioner solgte eksemplarer på globalt plan.

Velfortjent hvis du spør oss, og vi gleder oss til å se hva den britiske utvikleren har på agendaen for fremtiden. Foreløpig har de vært nokså hemmelighetsfulle, men vi har sett hint om både et Batman: World, og et spill basert på Teenage Mutant Ninja Turtles.

Batman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...Loading next content