Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
7 Days to Die

7 Days to Die slippes til konsoll denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Telltale skal endelig slippe overlevelsesspillet med bygging av barrikader, 7 Days to Die, til Playstation 4 og Xbox One 1. juli, og det kommer både til konsollenes nettbutikker og til en spillbutikk nær deg. Spillet har allerede vært ute på PC siden 2014, og det har tiltrukket seg 1,5 millioner spillere.

7 Days to Die er satt til en postapokalyptisk verden der zombiene herjer. Utvikler The Fun Pimps sier selv at dette er en unik kombinasjon av skytespill, tower defense og rollespill. Vi velger å teste konsollutgaven før vi eventuelt sier oss enige. Den har i det minste lokal co-op, og det er ofte et pluss. Sjekk ut lanseringstraileren her:

HQ
7 Days to Die7 Days to Die

Relaterte tekster

3
7 Days to DieScore

7 Days to Die

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik ante allerede at det ikke kan være særlig gøy å måtte kjempe for livet i en postapokalyptisk verden, men The Fun Pimps' zombiespill bekrefter det.



Loading next content