Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

80 prosent av alle BF: Hardline-kopier er solgt til PS4/X1

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvorvidt dette er en god eller dårlig nyhet, avhenger av ståstedet ditt. Saken er likefullt den at EA nå har offentliggjort salgsdata for det nylig lanserte Battlefield: Hardline, og det viser seg at så mye som 80 prosent av de solgte eksemplarene så langt er laget til enten Playstation 4 eller Xbox One.

Dette betyr at så lite som 20 prosent av eksemplarene er solgt til PC, noe som er svakt ettersom Battlefield tradisjonelt har vært en PC-serie tidligere. Dessuten er spillet også lansert til Playstation 3 og Xbox 360, så den reelle PC-andelen er trolig enda lavere.

På den mer positive siden viser dette at overgangen til den nye konsollgenerasjonen har kommet langt, selv om det bare er ca. halvannet år siden Playstation 4 og Xbox One så dagens lys. En rask overgang vil bety at spillere som sitter på eldre konsoller blir skadelidende, men samtidig sørger det for at utviklingen av nye spill ikke være preget av å skulle tilpasses gammel maskinvare.

EA selv trekker en lignende konklusjon:

- It illustrates how far the transition has already come, approximately four out of every five copies of Battlefield Hardline sold for consoles that were either Xbox One or PlayStation 4.

Takket være digital distribusjon og snillere priser er det naturlig å anta at PC-andelen til BF: Hardline vil øke noe over tid.

Battlefield: HardlineBattlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content