Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem tilbyr alkymi som alternativ til vold

Akkurat som i forgjengeren, kan ikke vold brukes til å løse alle problemer i A Plague Tale: Requiem, der alkymi kan være en løsning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vold er ikke den eneste måten å løse problemene dine i A Plague Tale: Requiem, tvert imot. Akkurat som i A Plague Tale: Innocence, kan Amicia også bruke alkymi til sin fordel.

Heldigvis har hun tilsynelatende blitt enda bedre til å gjøre dette i det kommende eventyret, og i en helt ny trailer får vi se noen av triksene hun kan bruke, som inkluderer ulike måter å temme ild til hennes fordel.

A Plague Tale: Requiem lanseres 18. oktober på PC, Playstation 5 og Xbox Series. Det blir også utgitt som en sky-basert utgave for Switch og er inkludert med Game Pass fra dag én.

HQ
A Plague Tale: Requiem

Relaterte tekster

0
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

A Plague Tale: Requiem er et persondrevet historisk drama som hever seg over forgjengeren på alle måter. Resultatet er ett av årets beste spill.Loading next content