Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem-stemmeskuespillerne presentert

Charlotte McBurney er fint tilbake i rollen som Arya Stark-utfordreren Amicia de Rune i Asobo Studios kommende eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi elsket Arya Stark fra Game of Thrones-serien (briljant spilt av Maisie Williams) like mye som alle andre. Men vi har en annen kvinnelig karakter med liknende egenskaper rundt samme alder i dataspillenes vidunderlige verden som er minst like tøff, og det er Amicia de Rune.

Det er nok ikke et veldig kjent navn ennå, men hun var hovedpersonen i A Plague Tale: Innocence, og hjalp og beskyttet broren Hugo i en veldig fiendtlig fransk middelalderverden. En stor del av personligheten hennes kom fra stemmeskuespillerinnen Charlotte McBurney, som vil gjenta rollen 18. oktober når Amicia kommer tilbake for et nytt eventyr i A Plague Tale: Requiem. Utvikler Asobo Studio har avduket spillets stemmeskuespillere for hovedrollene, og de er:


  • Charlotte McBurney - Amicia de Rune

  • Logan Hannan - Hugo de Rune

  • Kit Connor - Lucas

  • Lucy Briggs-Owen - Béatrice de Rune

Amicia og Hugo har altså samme skuespillere som i forgjengeren, mens Lucas og Béatrice har fått nye. A Plague Tale: Requiem kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series, i tillegg til en skybasert Switch-versjon. Det slippes også rett på Game Pass på lanseringsdagen.

A Plague Tale: Requiem

Relaterte tekster

0
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

A Plague Tale: Requiem er et persondrevet historisk drama som hever seg over forgjengeren på alle måter. Resultatet er ett av årets beste spill.Loading next content