Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Way Out

A Way Out får lanseringsdato i ny trailer

Og EA viser at de kan være sjenerøse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de beste annonseringene på Electronic Arts sin EA Play-konferanse i sommer var uten tvil A Way Out for min del. Et spill som fokuserer på at du og en venn skal komme dere ut av et fengsel og leve et liv på rømmen høres veldig interessant ut. Den første traileren gjorde meg bare ekstra spent. Nå har vi fått en ny trailer, og selv om også denne byr på mye drama viser den også noen av spillets rolige stunder.

Samtidig kan Josef Fares bekrefte det han har hintet til en god stund, nemlig at du ikke trenger å kjøpe to utgaver av spillet for å spille sammen med en venn. Når du kjøper spillet vil du nemlig kunne invitere en venn til å spille med deg enten på nett eller ei sofaen uten at vedkommende trenger å betale for sin utgave. Slettes ikke verst. Særlig med tanke på rykte EA har fått på seg de siste månedene.

Som om det ikke var nok kan ryktene om en utsettelse legges døde nå som EA bekrefter at spillet vil lanseres den 23. mars.

HQ
A Way Out

Relaterte tekster

4
A Way OutScore

A Way Out

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget og Odd Karsten Svartaas

Suzanne og Odd Karsten har blitt hardbarka kriminelle, og bryter seg ut av fengsler som om det skulle vært barnehager. Men hva skjer egentlig når de har funnet veien ut?Loading next content