Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deadpool

Activision fjerner hele 14 spill fra PlayStation Store

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når visse spill utvikles krever det at utgiveren sikrer en lisensavtale hvis spillet er basert på allerede eksisterende karakterer eller universer. Det har Activision gjort flere ganger, og slik som det er med lisenser, så utløper de en dag.

Derfor kan PlayStation LifeStyle nå avsløre at flere spill fjernes fra PlayStation Store, og det samme forventes å skje på de andre plattformene.

Dette er spillene som fjernes:

Angry Birds Star Wars, Chivalry: Medieval Warfare, Deadpool, Ghostbusters, Marvel Ultimate Alliance, Marvel Ultimate Alliance 2, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, The Amazing Spider-Man 2, The Legend of Korra, Tony Hawk's Pro Skater 5, Transformers: Devastation, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark og White Night.

Vi vet fortsatt ikke når disse fjernes, eller om Activision vil forsøke å fornye avtalene.

Deadpool

Relaterte tekster

4
DeadpoolScore

Deadpool

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

High Moon Studios og Deadpool forsøker å lage en spillopplevelse hvor de harselerer like mye med seg selv som med hele superheltsjangeren, men det er grenser for hvor lenge jeg orker å le av ironien.

1
Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige måned kunne vi rapportere om de påståtte uoverensstemmelsene mellom regissør Tim Miller og skuespiller og produsent Ryan Reynolds, som skal ha ført til at...

3
Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I morgen slippes Deadpool-spillet og i den forbindelse har High Moon Studios, Activision og hovedpersonen selv sendt ut et knippe utradisjonelle trailere. Den første er...Loading next content