Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Singularity

Activision utsetter Singularity

Kommer i første kvartal 2010

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Raven Software, som blant annet står bak X-Men Origins: Wolverine og det kommende Wolfenstein, har fått et par måneder ekstra til å finpusse på deres actionspill Singularity. I utgangspunktet skulle det vært i handelen før jul, men Activisoin har nå besluttet å utsette lanseringen noen måneder.

- Interessen for Infinity Wards Modern Warfare 2 på årets E3-messe overgikk alle forventninger, og derfor har vi besluttet å utsette Raven Softwares kommende sci-fi actionspill Singularity fra 2009 til 2010, sier en talsmann for Activision til spillsiden IGN.com.
- Vi tror første kvartal i 2010 gir oss bedre muligheter for å eksponere dette spillet på riktig måte, og samtidig gir det rom for at Modern Warfare skal dominere i julehandelen.

Singularity
Singularity
Singularity

Relaterte tekster

SingularityScore

Singularity

ANMELDELSE. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Marius har fått testet de frynsete nervene sine i Ravens Makabre skrekk-spill. For alle som ikke har noen negler igjen, her er dommen...Loading next content