Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Activision vil ha deg til å betale for å gjenoppleve favorittminnene dine i Call of Duty

Klassiske Modern Warfare 2-pistollyder er tilbake, for en pris.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har avslørt at med utgivelsen av sesong 03 Reloaded i Call of Duty: Modern Warfare II vil fans få sjansen til å få tak i litt søt nostalgi med Throwback Audio Pack.

Blogginnlegget som skisserer alt som kommer i midtsesongoppdateringen 10. mai lyder: "Den ultimate smaken av nostalgi kommer med sesong 03 Reloaded." I den kosmetiske pakken får du to våpendesign som kommer med "kjente vedlegg" samt lyd fra de eldre spillene.

Våpenskissene kalles Good 'Ol Days Assault Rifle og Lachmann Classic SMG. Det er ikke klart hvilke klassiske våpen disse tegningene vil minne oss om, noe som virker rart med tanke på at det er det viktigste salgsargumentet for den kosmetiske pakken. Det er ikke avslørt noen pris ennå heller, men det forventes å koste mellom 150-200 kroner. For den prisen får du ikke bare tegningene og lyden, men du vil også låse opp et klassisk Soap-operatørskin og et Hacked-emblem.

Vil du kjøpe Throwback Audio Pack?

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content