Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Conan: Unchained

Age of Conan blir gratisspill

Utforsk Aqualonia uten lommebok

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gratisspill er i vinden som aldri før, og særlig innenfor nettrollespillsjangeren har vi sett en blomstring av spill som ikke koster et øre.

Nå har også norske Funcom slengt seg på gratisbølgen og annonsert at en ny utgave av Age of Conan: Hyborian Adventures vil bli gjort tilgjengelig som et nedlastbart gratisspill under navnet Age of Conan: Unrated.

Videre påpekes det at spillet vil ha et system for mikrotransaksjoner, samt tilby spillerne muligheten å abonnere på en oppgradert og betalt premium-konto dersom de ønsker det.

På sine nettsider har Funcom laget en spørsmål-og-svar-seksjon som tar for seg hvordan det hele vil fungere. De har også satt sammen en liste over hva som vil være gratis og hva man må betale for.

Age of Conan: Unrated skal etter planen være klart for lansering i løpet av sommeren, men noen spesifikk dato er ikke blitt annonsert ennå.

Age of Conan: Unchained

Relaterte tekster

Age of Conan: Hyborian AdventuresScore

Age of Conan: Hyborian Adventures

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Norges største spillprosjekt noensinne. Berit har meldt flytting til Hyboira, og gir deg her sin dom over Funcoms brutale rollespill. Les hele anmeldelsen innenfor!Loading next content