Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Conan: Unchained

Age of Conan relanseres gratis

Gratis prøvetid fra og med i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Funcom har i dag lagt ut en gratis prøveversjon av Age of Conan på nettet. Den inkluderer hele spillet, samt gratis spilletid i 7-14 dager. Ifølge Funcom har det skjedd mye med Age of Conan siden spillet ble lansert, og de ønsker nå å gi nye og gamle spillere en gratis smakebit på alt som har blitt forbedret i spillet.

- Tiden er inne for å åpne slusene, sier Morten Larssen, nestsjef i salgs- og markedsavdelingen i Funcom i en pressemelding.
- Det er en hel verden av gamere der ute som aldri har spilt Age of Conan, og vi ønsker at de skal få oppleve det hundre tusener av spillere har gjort før dem. Spillet har modnet mye siden lanseringen, og vi er overbevist om at tiden er inne til å lansere en prøveversjon av spillet.

Prøveversjonen kan lastes ned ved å registrere seg på Funcoms hjemmeside.

Age of Conan: Unchained

Relaterte tekster

Age of Conan: Hyborian AdventuresScore

Age of Conan: Hyborian Adventures

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Norges største spillprosjekt noensinne. Berit har meldt flytting til Hyboira, og gir deg her sin dom over Funcoms brutale rollespill. Les hele anmeldelsen innenfor!Loading next content