Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Conan: Unchained

Age of Conan-sjef gir seg

Gaute Godager trekker seg fra Funcom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den norske spillutvikleren Funcom har mått tåle skarp kritikk fra skuffede gamere over hele verden. Flere av løftene som ble gitt under produskjonen, er brutt, blant annet full støtte for DirectX 10. Aksjekursen har pekt nedover en stund, etter rekordhøye noteringer ved lanseringen i mai. I dag kan vi lese på Funcom sine nettsider at Age of Conan-produsent og spillregissør Gaute Godager trekker seg fra sin stilling i Funcom.

- Jeg har gjort mitt aller beste for å lage et fantastisk spill, men jeg har har konkludert med at det er elementer av spillet jeg er misfornøyd med. Jeg har valgt å handle på bakgrunn av dette, og forlater Funcom, uttaler Godager i en pressemelding.

Craig Morrison tar over stillingen som produsent og spillregissør på Age of Conan. Morrison har jobbet i Funcom siden 2004, og har hatt tilsvarende lederstilling på Anarchy Online i flere år, og jobbet som Community Manager for den norske utvikleren.

- Å ta rollen som produsent og spillregissør på Age of Conan er en enorm utfordring, men en utfordring jeg ønsker velkommen. Jeg er overbevist om at jeg kan lede utviklingen i riktig retning, og utvikle Age of Conan til noe enda bedre, sier den nye Age of Conan-generalen, Craig Morrison.
- Jeg vil alltid være en gamer i hjertet, og de kommende endringene i Age of Conan vil bli gjort med tanke på gamerne, sier Morrison.

- Det er på tide å få nye, friske øyne på Age of Conan, og jeg støtter ansettelsen av Craig av hele mitt hjerte, sier avtroppende sjef Gaute Godager, før han avslutter:
- Jeg har hatt en fantastisk tid de siste 16 årene, og jeg er stolt av alle de tingene Funcom har oppnådd. Funcom og Conan vil alltid være en stor del av meg, men når jeg nå ser etter nye utfordringer utenfor spillbransjen er jeg helt sikker på at Age of Conan er i de beste hender.

Age of Conan: Unchained

Relaterte tekster

Age of Conan: Hyborian AdventuresScore

Age of Conan: Hyborian Adventures

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Norges største spillprosjekt noensinne. Berit har meldt flytting til Hyboira, og gir deg her sin dom over Funcoms brutale rollespill. Les hele anmeldelsen innenfor!Loading next content