Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Empires III: Definitive Edition

Age of Empires III blir penere og får svensker i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hinting på sosiale medier fra utviklerne og Achievements-lister som dukker opp på internett har gjort det klart at Age of Empires III: Definitive Edition nærmer seg lansering, men akkurat hva kan vi glede oss til?

Både det og lanseringsdatoen gir kveldens trailer svar på. Age of Empires III: Definitive Edition vil lanseres den 15. oktober, og selv om det ikke byr på en ny kampanje som remasteren av spill nummer to i serien får vi mulighet til å spille som svensker og inkaer. En fin blanding. Samtidig gjør traileren det fullstendig klart at det foreløpig nyeste innskuddet i serien sin grafiske oppgradering og endringer av enkelte grupper også er ganske imponerende.

HQ

Relaterte tekster

0
Age of Empires III: Definitive EditionScore

Age of Empires III: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Med det tredje og nyeste Age of Empires-spillet er hele den elskede trilogien pusset opp. Vi anmelder Age of Empires III: Definitive Edition...Loading next content