Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Empires III: Definitive Edition

Age of Empires III utvides om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nytt innhold er på vei til strategispillet Age of Empires III: Definitive Edition. Den 26. mai lanseres tillegget Knights of the Mediterranean, og i denne DLC-pakken blir vi kjent med maltesere og italienere samtidig som at to nye spillmoduser og kart blir tilgjengelige. Når det gjelder spillmodusene, heter den ene "Tycoon Mode" og den andre "Diplomacy Mode", hvor førstnevnte beskrives som et enklere spill hvor nerven rundt militær konflikt er fjernet for i stedet å fokusere på å skape den mest lønnsomme økonomien. "Diplomacy Mode" derimot lar spillere bytte allianser i løpet av spillet og kan selv blir forrådt når som helst, og dette kommer altså samtidig som helt nye kart legges til i blandingen av allerede eksisterende slagmarker.

Knights of the Mediterranean kommer til å koste 10 dollar (rundt hundrelappen), men blir også tilgjengelig via PC Game Pass.

Age of Empires III: Definitive Edition

Relaterte tekster

0
Age of Empires III: Definitive EditionScore

Age of Empires III: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Med det tredje og nyeste Age of Empires-spillet er hele den elskede trilogien pusset opp. Vi anmelder Age of Empires III: Definitive Edition...Loading next content