Norsk
Gamereactor
nyheter
Agents of Mayhem

Agents of Mayhem-trio byr på skikkelig krutt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Koch Media og Volition fortsetter å servere oss trailere som introduserer oss for de ulike agentgruppene i Agents of Mayhem. Denne gangen har turen kommet til den skyteglade gjengen i "Carnage a trois"

Braddock brukte å trene opp de amerikanske styrkene, men så seg lei av at LEGION rekrutterte lærlingene hennes. Nå har hun derfor meldt seg inn i Mayhem, hvor hun bruker bakgrunnen sin med å blant annet markere mål med sigaren sin slik at bombekastere kan sprenge dem i fillebiter.

Hun er ikke den eneste med militær bakgrunn heller. Yeti var nemlig en russisk elitesoldat som deltok i et hemmelig program kalt "cold-warrior". Resultatet? Agents of Mayhem sitt svar på Mr. Freeze. Her snakker vi våpen som gjør fiendene til is, og en bil som kommer til å forsvinne på varme sommerdager. Saints of Row-fansen vil nok også kjenne igjen denne skikkelsen. Det er nemlig Oleg.

Daisy må kunne sies å være rake motsetning til de to andre. Hun er nemlig en meget utadvent "roller derby"-dame, men er uansett ikke til å spøke med. Selv om hun bærer rundt på en stor mitraljøse beveger hun seg lynraskt fra sted til sted med skøytene sine. En kombinasjon man ikke bør spøke med.

HQ
Agents of Mayhem

Relaterte tekster

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det er kanskje ikke et Saints Row-spill, men Agents of Mayhem føles fortsatt meget kjent ut.

0
I dag på GR Live: Agents of Mayhem

I dag på GR Live: Agents of Mayhem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Volition er nok i hovedsak kjent som skaperne av Saints Row-serien for de aller fleste av dere, men nå ønsker de å prøve noe nytt igjen. Agents of Mayhem er satt i det...Loading next content