Norsk
Gamereactor
nyheter
Aion

Aion blir gratisspill

Bytter til free-to-play i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som så mange andre nettrollespill skal også NCsofts Aion nå bli et gratisspill. Det skriver utviklerne selv, som legger til at overgangen til free-to-play-ordningen vil skje i løpet av februar måned 2012.

Dette betyr at månedsavgiften sløyfes til fordel for mikrotransaksjoner innad i spillet, noe de håper vil bringe flere europeiske spillere til Aions mystiske verden:

- Over de siste par månedene har Atreia blitt mer og mer forlatt. Vi ønsker å puste nytt liv i Aions spillverden og trekke nye eventyrere til landsbyene, før de setter avgårde mot skyene som Daevaer, kommenterer Gameforge på spillets hjemmside.

For å sørge for at Aion fungerer optimalt på våre bredegrader har nemlig NCsoft slått seg sammen med Gameforge. Ta turen til denne FAQ-siden for mer informasjon om dette og byttet til free-to-play.

Aion

Relaterte tekster

Aion: The Tower of EternityScore

Aion: The Tower of Eternity

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Aion har vært i beta i snart to år nå, og nå er det endelig klart for at vi europeere kan ta del i den episke krigen i nettrollespillet Aion. Kim gir deg dommen.

Aion-konkurranse

Aion-konkurranse

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

NCSoft starter open beta for nettrollespillet Aion neste uke. Vi har en bunke med invitasjoner til herligheten, og vi lodder dem ut til de som svarer riktig på to enkle spørsmål.Loading next content