Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Aion

Aion: The Tower of Eternity

Nye flotte screens innenfor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At NCSoft har suksess med Guild Wars-serien må de fleste ha merket. Det kan godt være at firmaet ikke når de høyder som Blizzard for øyeblikket kan blære seg med, men Guild Wars er blitt en virkelig god og solid forretning, så det er ikke så underlig at firmaet har flere prosjekter i støpeskjeen.

Et av disse prosjektene er Aion: The Tower of Eternity, enda et MMORPG-spill med massevis av muligheter for utforskning og kamp. Og skal vi dømme ut fra de nedenstående skjermisene, så ser det i hvert fall lekkert ut.

Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion

Relaterte tekster

Aion: The Tower of EternityScore

Aion: The Tower of Eternity

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Aion har vært i beta i snart to år nå, og nå er det endelig klart for at vi europeere kan ta del i den episke krigen i nettrollespillet Aion. Kim gir deg dommen.

Aion-konkurranse

Aion-konkurranse

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

NCSoft starter open beta for nettrollespillet Aion neste uke. Vi har en bunke med invitasjoner til herligheten, og vi lodder dem ut til de som svarer riktig på to enkle spørsmål.Loading next content