Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Aion

Aion: The Tower of Eternity

Nye meget vakre screens...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er det et spill jeg lenge har siklet etter så er det det Aion: The Tower of Eternity. Ikke bare på grunn av allsidigheten, men også på grunn av den meget vakre grafikken. Jeg siklet mang en gang bare med å legge opp nyheter om spillet og skjermisene har gitt meg ståpels flere ganger. Det tragiske er at det ennå ikke har blitt offentliggjort noen releasedato av dette MMORPG-spillet som lanseres kun til PC.

Nedenfor er nok en bunke med skjermiser ig jeg sikler nok en gang...

Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion

Relaterte tekster

Aion: The Tower of EternityScore

Aion: The Tower of Eternity

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Aion har vært i beta i snart to år nå, og nå er det endelig klart for at vi europeere kan ta del i den episke krigen i nettrollespillet Aion. Kim gir deg dommen.

Aion-konkurranse

Aion-konkurranse

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

NCSoft starter open beta for nettrollespillet Aion neste uke. Vi har en bunke med invitasjoner til herligheten, og vi lodder dem ut til de som svarer riktig på to enkle spørsmål.Loading next content