Norsk
Gamereactor
nyheter
Aion

Aion-køene forklart

NCSoft unnskylder seg i åpent brev

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De av oss som har spilt Aion siden lansering er smertelig klar over de lange køene og ventetidene man opplever før man får hoppe inn i spillet. Serverne er stappfulle. Nå har NCSoft-produsenten Lance Stites forklart situasjonen i et åpent brev.

Stites forklarer grunnen til problemene og hva NCSoft akter å gjøre for å fikse opp i disse, men noen erstatning er dessverre ikke et alternativ:

- Vi har utvilsomt gjort noe veldig riktig med Aion; produktet er polert og ufattelig underholdende. Vi har klart å lansere i både Nord-Amerika og Europa i samme uke, og vi har opplevd stor etterspørsel. Som de fleste er klar over har dette skjedd på bekostning av ventetiden. Dette er vår definitivt største utfordring, og det har ført til frustrasjon hos spillere som venter på å komme inn på sin utvalgte server.

- Vi har allerede og vil fortsette å utvide server-kapasiteten for å forsikre at vi har plass til hver eneste bruker. Situasjonen er at noen av serverne raskt ble populære, med køer for å komme inn, mens andre hadde massevis av plass for spillerne. Det vil åpenbart ikke hjelpe å legge til nye serverne i disse tilfellene. Hvis du ønsker å komme inn på en full server, vil ikke en gang 100 nye servere hjelpe.

Aion

Relaterte tekster

Aion: The Tower of EternityScore

Aion: The Tower of Eternity

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Aion har vært i beta i snart to år nå, og nå er det endelig klart for at vi europeere kan ta del i den episke krigen i nettrollespillet Aion. Kim gir deg dommen.

Aion-konkurranse

Aion-konkurranse

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

NCSoft starter open beta for nettrollespillet Aion neste uke. Vi har en bunke med invitasjoner til herligheten, og vi lodder dem ut til de som svarer riktig på to enkle spørsmål.Loading next content