Norsk
Gamereactor
nyheter
Sand Land

Akira Toriyamas Sand Land blir spill

Enda et av Dragon Ball-skaperens prosjekter er i ferd med å bli utgitt som spill. Sjekk ut den første teaseren fra Bandai Namcos Sand Land Project.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Akira Toriyama er mest kjent som skaperen av Dragon Ball, men han har selvfølgelig også gjort andre ting, som mangaen Sand Land. Nå viser det seg at Bandai Namco forbereder et spill basert på denne serien, ettersom selskapet har lagt ut en teasertrailer for noe som heter Sand Land Project.

Sand Land handler om en uttørket verden der folk kjemper om vann, med en grådig konge som har fått fingrene i det meste av denne dyrebare skatten. På YouTube-siden står det at vi får mer informasjon 17. desember og vi kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon da.

Toriyama er forøvrig ingen nybegynner når det kommer til videospill, da han tidligere også har vært involvert i serier som Dragon Quest, Chrono Trigger og Blue Dragon. Dragon Ball-spillene er selvfølgelig også veldig populære.

Se teaseren nedenfor.

HQ
Sand Land

Relaterte tekster

Sand LandScore

Sand Land

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Akira Toriyamas manga Sand Land utgis nå som et japansk rollespill, der kjøretøy, utforskning og store sjefer står på menyen.Loading next content