Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Alan Wake til PC annonsert

Remedy bekrefter ryktene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forgårs kunne vi rapportere om rykter som hevdet at Xbox 360-klassikeren Alan Wake var på vei til PC, og nå har utvikler Remedy like så godt offisielt bekreftet at dette såvisst er tilfellet.

PC-versjonen av Alan Wake blir en slags deluxe-versjon med bedre grafikk, samtidig som utvidelsespakkene The Signal og The Writer følger med på kjøpet. Utgivelsesdatoen er heller ikke langt unna, spillet skal nemlig slippes i løpet av 1. kvartal 2012.

PC-spillerne vil altså ha god tid til å spille gjennom det kritikerroste eventyret før det nylig annonserte Alan Wake's American Nightmare slippes. Sistnevnte er imidlertid kun annonsert til Xbox Live Arcade foreløpig.

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content