Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

Alicia Vikander: Hvor er alle kvinnene i Tomb Raider?

Alicia Vikander lette øya rundt etter flere kvinnelige kolleger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Metro har skuespilleren som spiller Lara Croft i den kommende Tomb Raider-filmen(basert på Crystal Dynamics-rebooten fra 2013), Alicia Vikander, kommentert på mangelen av kvinner som er med i filmen.

Tomb Raider (filmen og spillene) handler om eventyrene til Lara Croft, så det er definitivt en sterk kvinnelig figur med, men utover hovedrollen er det ikke mange kvinner som får gjøre så mye ut av seg i filmen.

"I got to work with Kristin Scott Thomas and she is an extraordinary actress, but me too, I agree," sa Vikander på The One Show da det ble diskutert hvorfor det ikke var flere kvinner med i filmen. "I was on the island and I was thinking, 'there are not enough women'. I was running around looking for them!"

Selv om hun sikkert spøkte på BBC-showet, setter det søkelys på et seriøst og pågående problem som påvirker mange filmer, og det er mangelen på likestilling på skjermen. Selv i Wonder Woman, som har en øy befolket av bare kvinner, blir kvinnene (med unntakt av selveste Wonder Woman, så klart) en del av bakgrunnen, eller innehar småroller, så fort de forlater øya og er tilbake i den "virkelige verden". Det finnes definitivt filmer som gjør en dårligere jobb (host Mute host), og filmer som gjør en bedre jobb (hallo Black Panther!).

Er dette noe du tenker over når du ser film?

Tomb Raider kommer til en kino nær deg den 15. mars, og vi håper så klart på å få skrevet en anmeldelse, så hold utkikk etter den!

HQ
Tomb Raider

Relaterte tekster

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Unge Lara Croft er tilbake i oppusset versjon til de nye konsollene. Kun grafikken er ny, men dette er likevel det beste PS4-spillet per dags dato.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Crystal Dynamics har skrudd tilbake klokken for Lara Croft, og startet hele Tomb Raider-serien på nytt. Vi har satt karakter...

3
Tomb Raider setter ny salgsrekord

Tomb Raider setter ny salgsrekord

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utgiver Square Enix er veldig stolte over å kunne annonsere at gjenopplivingen av Tomb Raider-serien nå har solgt over 8,5 millioner eksemplarer siden spillet ble lansert...

0
GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har spilt Tomb Raider: Definitive Edition til både Playstation 4 og Xbox One side om side. Vi fant også frem fjorårets Playstation 3-utgave for å se hvordan det...Loading next content