Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyenas

Alien: Isolation skaperne avslører helt annerledes FPS

Ved å fokusere på multiplayer og referanser til popkultur i den fargefull verden er Hyenas noe ganske nytt for Creative Assembly.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i 2019 bestemte Creative Assembly, skaperne av Total War-serien og Alien: Isolation, seg for å bekrefte at de jobber på et nytt førstepersons skytespill med et ganske annerledes konsept enn utviklerne er vant til, og nå vet vi endelig akkurat hva det er.

Hyenas er nemlig et førstepersons hvor fem lag bestående av tre spillere hver kjemper mot hverandre og datastyrte fiender mens de forsøker å stjele så mye som mulig fra hvelvet til de søkkrike folka som har bosatt seg på mars. Noe som gjør dette ekstra spesielt er at disse kampene foregår på romskipene som frakter verdisakene fra jorden til Mars, så store deler av kartene vil ikke ha tyngdekraft. Noen av rommene vil også ha brytere som skrur av og på tyngdekraften, så det høres ut som om hver runde kan variere ganske mye. Uansett har du spesiell magnetstøvler som kan aktiveres om å sveve rundt ikke er din greie i disse områdene som visstnok har en størrelse et sted mellom vanlige Deathmatch-kart og battle royale.

Grunnen til at jeg skriver verdisaker i stedet for penger er at det man stjeler i stor grad er gjenstander basert på eller som refererer til populære franchiser og merkevarer. I traileren kan du jo blant annet se alt fra Sega sin egen Sonic til en Sony Walkman og Rubikskuber. Utviklerne sier at det er langt mer også som virkelig vil tilfredsstille nostalgikeren i oss, men at disse holdes hemmelig foreløpig.

Med tanke på dette og traileren under kommer det nok ikke som et sjokk at Hyenas vil ha en ganske humoristisk og lett tone, noe som også vil fremheves i de ulike karakterenes visuelle stil, utrop, unike egenskaper og våpen. Utviklerne ønsker ikke å avsløre noe særlig om disse enda, men om dette alene høres fristende ut er det bare å melde seg på den kommende alpha-testen her.

HQ
Hyenas
HyenasHyenas

Relaterte teksterLoading next content