Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Aliens vs Predator

Alien Vs. Predator-nedlastning

Spesialutgave av nedlastningen rett etter lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Tim Jones, leder for kunst og design hos Rebellion, kan det kanskje lønne seg å investere i spesialutgaven av Alien Vs. Predator ved ankomst. Ved kjøp får du nemlig tilgang til en nedlastning med fire nye kart i skrekkspillet, som ikke vil bli lagt ut for andre spillere før etter utgivelsen.

- Nedlastbart innhold blir tilgjengelig på dag én for de som kjøper spesialutgaven, og den vil bestå av fire nye flerspillerkart: to nye Survivor-kart, og to for den flerspillermodusen, sa Jones.

Kartene vil bli tilgjengelige i både Hunter- og Survider-utgaven. Jones uttalte også at spesialutgaven var spesielt interessant for fans av IPen, som visstnok vil bli nokså minneverdig.

- Det er folk som har ventet veldig lenge på dette spillet, og det er ingen tvil om de vil ha noe å huske fra det. Spesielle utgaver er ensbetydende med at noe er spesielt, og jeg tror tallene på pre-orderen illustrerer dette.

Alien Vs. Predator ankommer fredag 19. februar for PC, Playstation 3 og Xbox 360, og vi på kontoret er klare for å anmelde.

Aliens vs Predator

Relaterte tekster

Aliens vs PredatorScore

Aliens vs Predator

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Line har kastet seg inn i et trekantdrama mellom Aliens, Predators og Marines. Les anmeldelsen her...

Aliens vs Predator

Aliens vs Predator

FORSPILL. Skrevet av Line Fauchald

Aliens jakter på Marines som jakter på Predators som jakter på Aliens, og så videre. Line har testet det kommende actionspillet...Loading next content