Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
2Dark

Alone in the Dark-skaperen med ny 2Dark-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2Dark skal by på overlevelsesskrekk av den gode gamle sorten når det slippes, og nå har vi fått en ny trailer som viser litt av hva historien skal handle om. Utvikler Frédérick Raynal er best kjent fra Alone in the Dark-spillene, men nå virker det som om han begynner å bli ferdig med sitt nye prosjekt.

Her skal vi sørge for å få kidnappede barn i sikkerhet, men fare og ondskap lurer rundt hvert et hjørne. 2Dark skulle egentlig slippes i 2016, men det ble utsatt på ubestemt tid. Vi har dog troen på at det vil bli klart til å slippes til PC, PS4 og Xbox One i løpet av året.

Sjekk ut traileren her:

HQ
2Dark

Relaterte tekster

0
GR Live skriker seg gjennom 2Dark

GR Live skriker seg gjennom 2Dark

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før helgen kunne Bigben Interactive og Gloomywood endelig slippe skrekkspillet 2Dark, og denne ettermiddagen skal Gamereactor Live gi spillet en sjanse fra klokken 16.00....Loading next content