Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Aloy får en ny kanon-historie i Horizon-brettspillet

Det vil gi hovedpersonen i serien en ny fortelling som utspiller seg før hennes tid i Det forbudte vesten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nytt Horizon-brettspill er på vei. Dette eventyret er designet av Steamforged Games, som skapte brettspillet Horizon Zero Dawn i 2020, og vil utspille seg mellom Aloys første historie og hennes andre utflukt i Horizon Forbidden West.

Du vil imidlertid ikke spille som Aloy, men i stedet vil du og opptil tre venner spille rollen som marshaler fra Tenkath-klanene. Freden mellom klanene kommer ikke til å vare, og du må avdekke et komplott som kan ødelegge klanene for godt.

Horizon Forbidden West:Seeds of Rebellion lanseres på Kickstarter 21. november. Handlingene dine vil få konsekvenser i dette spillet, og du vil kunne oppgradere utstyret ditt etter hvert som du utvikler deg gjennom eventyret.

Noen nye maskiner vil også bli avslørt i dette brettspillet, med noen kule miniatyrer som viser hvordan de ser ut. Vinneren her er utvilsomt den gigantiske Tremortusk, men det vil også være andre å beundre.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content