Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Alt du må vite om Assassin's Creed Mirage

Vi har laget en video som raskt oppsummerer det viktigste om Ubisofts ferske storspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Assassin's Creed Mirage har endelig blitt lansert på PC, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series X/S, så det er nok mange av dere som er klare for å dra ut på eventyr som Basim.

For historien i spillet fokuserer på hvordan Assassin's Creed Valhallas Basim gikk fra å være en simpel tyv til en mesterlig snikmorder. Derfor går turen til Baghdad på høyden av gullalderen sin. Her får vi se Basim og The Hidden Ones prøve å styrte Order of the Ancients som har tatt et stadig sterkere grep om byen. Dette skal vi gjøre ved å kose oss ved å bringe seriens klassiske elementer tilbake.

Med et sterkt fokus på sniking og et bredt parkoursystem som gir Basim mange valgmuligheter i enhver situasjon blir Baghdad til din egen lekeplass når Assassin's Creed Mirage bringer seriens kjerne og mest elskede mekanikker til nåtiden med moderne forbedringer og tillegg.

For å gi deg et bedre oversikt over akkurat hvordan Assassin's Creed Mirage går vekk fra de nyeste spillenes rollespillelementer har vi laget en hjelpsom "Alt du må vite"-video under.

I dag kan du også sjekke ut GR Live-siden vår klokken 16 for å se oss spille de to første timene av Assassin's Creed Mirage.

HQ
Assassin's Creed Mirage

Relaterte tekster

0
Assassin's Creed MirageScore

Assassin's Creed Mirage

ANMELDELSE. Skrevet av Marie Liljegren

Lykkes Ubisoft når de går tilbake til røttene eller mener Marie serien bør fortsette å være mer RPG-aktig?Loading next content