Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Frontiers

Alt du må vite om Sonic Frontiers

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Skull and Bones og Sonic Frontiers er altså breiale nok til å lanseres dagen før God of War: Ragnarök, så med bare litt over to måneder til dette er det greit å få en fullstendig oversikt over hva sistnevnte faktisk lar oss gjøre.

Sega har tross alt sagt et par ting som tydeligvis har forvirret mange om Sonic Frontiers, men heldigvis oppklarer den tre minutter lange traileren under opp en del. Her får vi se og vite mer om de åpne sonene, hvordan vi kan utforske dem fritt og gjøre sideoppdrag, noen hint til spesielle utfordringer og samlegjenstander, hvordan kampsystemet fungerer og litt informasjon om hvordan spillet kan tilpasses både store og små.

HQ
Sonic Frontiers

Relaterte tekster

0
Sonic FrontiersScore

Sonic Frontiers

ANMELDELSE. Skrevet av Henric Pettersson

Sonic Team har sluppet løs Sonic i en åpen verden for første gang, og Henric er ikke skuffet over avgjørelsen deres.Loading next content