Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Alt du må vite om Xenoblade Chronicles 3 samlet i én trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå bare ni dager unna lanseringen av Xenoblade Chronicles 3 på Nintendo Switch, og siden Nintendo vet at trailerene for spillet har vært såpass spredd at mange av dere sikkert ikke har oversikt over alt som venter gjøres det ganske lett i dag.

Selskapet har gitt oss en åtte minutter lang trailer for Xenoblade Chronicles 3, og grunnen til lengden er at den oppsummerer nærmest alt du bør vite om spillet når det gjelder både den grunnleggende historien, styrker og svakheter til ulike klasser og helter, hvordan det nye kampsystemet fungerer, fremtidsplanene og mer.

HQ
Xenoblade Chronicles 3

Relaterte tekster

2
Xenoblade Chronicles 3Score

Xenoblade Chronicles 3

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

En av Switchens største RPG-serier er tilbake med sin mest ambisiøse verden hittil. Michael har flyttet til Aionios og kommer neppe tilbake med det første.Loading next content